Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

«Πρώτο Μπάρκο» με τους Κατερίνα Καραδήμα και Χρήστο Κανελλόπουλο

Ιούλιος 24 @ 21:30

Μια Μουσική Παράσταση παρουσίασης νέων τραγουδιών σε μουσική της Κατερίνας Καραδήμα και στίχους του Χρήστου Κανελλόπουλου και της Κατερίνας Καραδήμα, που εμπνέονται και δημιουργούν, ακολουθώντας τα παραδοσιακά, ρεμπέτικα αλλά και σύγχρονα μονοπάτια της λαϊκής μας μουσικής.

To «Πρώτο μπάρκο»  είναι ένα μουσικό ταξίδι μ΄ένα σκαρί καινούριο που “αρμάτωσαν”  η Κατερίνα Καραδήμα με τις μελωδίες της και ο Χρήστος Κανελλόπουλος με τους στίχους του. Μπαρκάρει για πρώτη φορά για να μας αρμενίσει σε “πέλαγα και λιμάνια πρωτοειδωμένα” με καινούρια τραγούδια (τα πρώτα των δύο δημιουργών στα οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το νέο και για τους δύο “τραγουδοποιητικό” εγχείρημα υπογράφοντας η Κατερίνα Καραδήμα τη μουσική και σε ορισμένα τους στίχους και ο Χρήστος Κανελλόπουλος τους στίχους ).

”Πρώτο μπάρκο” λοιπόν με καινούρια τραγούδια, πλασμένα όμως με υλικά παλιά,”αρχέγονα”,με ήχους και λόγο που ξεπηδούν απ΄τα δημοτικά τραγούδια, την παράδοση και τους ρεμπέτικους δρόμους και ρυθμούς ως το σήμερα, σμιλευμένα με ψυχή και μεράκι για να εκφράσουν τους πόνους, τις ελπίδες και τα όνειρα του αλλόκοτου παρόντος και μέλλοντός μας…

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιούλιος 24
Ώρα:
21:30
Κατηγορία Εκδήλωση: