Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι πλέον γνωστό πως δεν εντάσσεται σε στερεότυπες καταστάσεις, δεν αναζητά λύσεις ασφαλείας και γι’ αυτό συνεχώς ψάχνει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης και όχι μόνο.
Είναι γνωστός για δύο πράγματα. Για τα αυθεντικά, μελωδικά και δυναμικά του τραγούδια και για το αυθεντικό – ανατρεπτικό του χιούμορ. Έτσι αποφάσισε και φέτος, με οδηγό την εξωστρέφειά του, να ταξιδέψει το ταλέντο του σε μια αυθεντική παράσταση με τις μεγάλες του επιτυχίες και με τραγούδια που του σημαδεύουν τη ζωή. Τραγούδια ελληνικά και αγαπημένα αγγλικά και ιταλικά  που συνυπάρχουν τόσο αρμονικά κάτω από τις δικές του πρωτότυπες ερμηνείες, αφού, όπως λέει και ο ίδιος «είναι παιδιά της ίδιας μάνας, της ΜΟΥΣΙΚΗΣ» .
Το χιούμορ βέβαια δε λείπει – αντιθέτως – λόγω του επικοινωνιακού χαρακτήρα του Γιάννη Σαββιδάκη, υπάρχει άφθονο κι έτσι ο καλλιτέχνης κρατάει το κοινό του καθηλωμένο μέχρι το τέλος.

 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Πόρτα: 12€

 

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, τηλ.2231051075) και Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, Λαμία -πλησίον Δημοτικού Θεάτρου. Ανοικτά 10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής,τηλ.2231043333)