Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Γύαλινο Μουσικό Θέατρο για δύο μόνο παραστάσεις, κλείνοντας έτσι μια πολύ δυνατή σεζόν με παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.Αυτή την περίοδο τη βρίσκουμε παράλληλα στο στούντιο να ηχογραφεί τη νέα της δισκογραφική δουλεία δείγμα της οποίας θα ακούσουμε σε αυτές τις εμφανίσεις. Με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες»,«διόδια», «στάχτη»,φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που εχουν αδικηθεί. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και τοακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά,ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας.

 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Πόρτα: 15€

Προπώληση – κρατήσεις τηλεφωνικά στο 2231051075