Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θέλεις να θυμηθείς κάτι από τη μαγεία του θερινού σινεμά; Ραντεβού, στο «Σινέ Ορφέας» στoν Tόπο Τεχνών «Χώρα»,  από την Victoria Cinemas Mobile!

Ελάτε να απολαύσουμε μια τέλεια νύχτα κάτω από τα αστέρια, και να παρακολουθήσουμε αγαπημένες ταινίες στην μεγαλύτερη οθόνη της Ελλάδας!

Τρίτη 25 Ιουλίου : 2 ταινίες μια παιδική για τους μικρούς μας φίλους και μία ενηλίκων….

«Αρχηγός από Κούνια» 
Ώρα έναρξης 21 :00

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός (σε ένα ταξί… φορώντας κοστούμι), ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό, με γλώσσα που πάει ροδάνι και τον χαρτοφύλακά του στο χέρι, θα ήταν μπελάς – εξάλλου, δεν περισσεύει αγάπη, σωστά; Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο – και αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής. Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη και όλα αυτά μόνο ένας «Αρχηγός από Κούνια» θα μπορούσε να τα κάνει!!!!

«SPIDER-MAN : Η Επιστροφή στον τόπο του»
Ώρα έναρξης: 22.30

Ετοιμαστείτε για περιπέτεια! Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man, μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο “Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του”. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι, πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.
Σκηνοθεσία: Jon Watts
Παίζουν: Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei και ο Robert Downey Jr.

 

Ραντεβού για θερινό σινεμαδάκι ξανά τη Δευτέρα  31 Ιουλίου πάλι με 2 ταινίες μια παιδική για τους μικρούς μας φίλους και μία ενηλίκων….

Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε παρέα όμορφες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια….!!!!!!

 

Τιμή εισιτηρίου: 6 €