Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο μάγος Σανκάρα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, καταφθάνει στη «Χώρα» για να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο magic show του “THE MAGIC MAN“.

Ο κορυφαίος illusionist θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας τους σε ένα θέαμα ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαισθήσεων, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ performance επί σκηνής.

Έχοντας ως άσο στο μανίκι τα εντυπωσιακά καινούργια του μαγικά και το μοναδικό του χιούμορ, ξέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Η σκηνή της «Χώρας» θα μετατραπεί  σε ένα φανταστικό και διαδραστικό κόσμο όπου ο καθένας  συμμετέχει με τον δικό του τρόπο, βιώνοντας έτσι την μαγεία σε πρώτο πλάνο. Και φέτος είναι άκρως εντυπωσιακά τα νέα του μαγικά, μικρής και μεγάλης κλίμακας, παντρεύοντας έτσι με μεγάλη επιτυχία μαγεία και θεατρικότητα.

”The Magic Man’’καθώς το πορτραίτο μίας κοπέλας παίρνει σάρκα και οστά…

”The Magic Man ” όταν η παρτενέρ περνάει μέσα απο το σώμα του Σανκάρα…

”The Magic Man ” με τον Σανκάρα να αιωρείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών!

Για εκείνον είναι εύκολο να σας πείσει πως δεν υπάρχει ανέφικτο, να παίξει με το μυαλό σας και να σας περάσει στην ”άλλη πλευρά”. Μπορεί να σας μαγέψει ολοκληρωτικά, να σας παρασύρει στην δική του διάσταση….

 

Ώρα έναρξης: 21.οο

 

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 8€

 

 

Όσα παιδάκια μικρά ή μεγάλα θέλουν να μετακινηθούν με λεωφορείο της «Χώρας», δεν έχουν παρά να καλέσουν στο 2231051075 και να δηλώσουν τον αριθμό των θέσεων που επιθυμούν να κρατήσουν.Ώρα αναχώρησης 19.55 από την πλατεία Πάρκου μπροστά από τα Public.Συνολικό κόστος μετακίνησης 3€ από και προς Λαμία….