Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι «Χοροσταλίτες» σ΄ ένα σεργιάνι σε όλη την Ελλάδα με κύριο σταθμό την Ικαρία και το «Διονυσιακό» της γλέντι, αλλά και τη Ρούμελη, την Κρήτη και τη Θράκη.
Οι «Χοροσταλίτες» είναι ένα μοντέρνο σχήμα  6 μουσικών που αγαπούν  και παίζουν  παραδοσιακό και έντεχνο τραγούδι.  Το όνομα μας προέρχεται από την Ικαρία, από το Ικαριώτικο ρήμα «χοροσταλίζω» που σημαίνει χορεύω διαρκώς, ασταμάτητα.

Δημιουργούν δικά τους τραγούδια σε μουσική και στίχους βασισμένα πάνω στην παραδοσιακή μουσική, δηλαδή «νέα βήματα σε παλιά μονοπάτια»!
Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τον Φάνη Φωτόπουλο στο κλαρίνο, τη φλογέρα, το μπουζούκι και το τραγούδι, τον Βασίλη Μεσσαριτάκη στα κρουστά, την τσαμπούνα και το τραγούδι, τη Ρίτσα Ποζιού στο τραγούδι, τον Μάνθο Μουστάκα στο λαούτο, την κιθάρα, το σαξόφωνο και το τραγούδι, τον Τάσο Γουσέτη στο βιολί, το μαντολίνο και το τραγούδι, και την Κωνσταντίνα Πάτση στο σαντούρι και το τραγούδι. 

Δείτε περισσότερα για τους «Χοροσταλίτες»  στο www.xorostalites.gr

Ακούστε τα τραγούδια των «Χοροσταλιτών» στο soundcloud.com/xorostalites-band

Τιμές εισιτηρίων: 

Προπώληση : 7 €
Ταμείο : 10 €

Προπώληση εισιτηρίων : SEVEN spots ( Πλ. Λαού 2, Λαμία τηλ. 22310 66320 ανοικτό καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ )