Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί». 22 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος, συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του  και παρουσιάζει ένα  πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική (όπως: «Ημερολόγιο», «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», «Μέρες Αδέσποτες», «Ο Άμλετ της Σελήνης», «Βροχή μου», «Αγάπη») και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Συμμετέχει ο Γιώργος Ρους. Ο τραγουδοποιός με το ξεχωριστό μουσικό στίγμα που γνωρίσαμε το 2009 με το τραγούδι «Εξαιρέσεις», καταθέτει επί σκηνής ένα εκρηκτικό σετ, με τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του («Κόκκινο Φως», «Μαριονέτες», «Το Άδικο στο Σώμα» κ.ά.), καθώς επίσης από τις συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Χάρις Αλεξίου («Ένα φιλί»), Γιάννης Κότσιρας («Και θέλω εσένα»).

Μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Μάξιμο Δράκο στο πιάνο και τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο στα κρουστά,  υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€

Πόρτα: γενική είσοδος 13€, φοιτητικό/ανέργων/ΑΜΕΑ 10€

 

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, τηλ.2231051075) και Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, Λαμία -πλησίον Δημοτικού Θεάτρου. Ανοικτά 10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής,τηλ.2231043333)