Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους.

Στα πλαίσια του 12ου Φεστιβάλ Οίτης, η Νατάσσα Μποφίλιου θα έρθει στη Λαμία και πιο συγκεκριμένα στα Λελέικα Υπάτης, στον Tόπο Tεχνών «Χώρα», στις 31 Αυγούστου 2018

Μία νέα παράσταση-πρόταση που κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και την μελωδικότητα της το χειμώνα που μας πέρασε και τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το όμορφο καλοκαιρινό όνειρο της πιο αγαπημένης δημιουργικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού, που κατάφερε ακόμη μια χρονιά με αποφασιστικότητα και έμπνευση, να ανατρέψει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και το ίδιο ακριβώς υπόσχεται και για αυτό το καλοκαίρι, σε μία παράσταση, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!

Αυτό το καλοκαίρι, τα όμορφα όνειρα βγαίνουν αληθινά!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης: πιάνο
Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα
Αρης Ζέρβας: τσέλο
Γιώργος Κάστανος: κλαρινέτο, τενόρο σαξόφωνο
Λάμπης Κουντουρόγιαννης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, λάφτα
Γιώργος Μπουλντής: ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, synth bass

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Βοηθός ενορχηστρωτή: Άρης Ζέρβας
Σχεδιασμός και εκτέλεση φωτισμών: Περικλης Μαθιέλλης
Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης – Αντώνης Ζαχόπουλος
Παραγωγή: PROSPERO www.prospero.com.gr

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 13€
Πόρτα: γενική είσοδος 15€ και παιδικό 7€ (έως 12 ετών)

Προπώληση εισιτηρίων:
-ηλεκτρονικά στο TICKET SERVICES
– τηλεφωνικά: 2107234567
– σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– στο tickets.public.gr

και στα φυσικά σημεία :
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, τηλ.2231051075) και Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, Λαμία -πλησίον Δημοτικού Θεάτρου. Ανοικτά 10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής,τηλ.2231043333)

 

Το νέο άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, «Μπελ Ρεβ live» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records. Η πρώτη ζωντανή ηχογράφηση – διπλό cd – που σφραγίζει την επιτυχημένη κοινή πορεία της αγαπημένης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού. Διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία και στο χώρο συναυλιών όλης της καλοκαιρινής περιοδείας.

2 tracks από το νέο άλμπουμ:

Εν Λευκώ

Στην Επόμενη Ζωή

Περισσότερα:
www.NatassaBofiliou.gr
Facebook: www.facebook.com/NatassaBofiliou
Instagram : www.instagram.com/NatassaBofiliouOfficial