Ο Γιάννης Διονυσίου μάς χάρισε μια υπέροχη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια

 

Την Παρασκευή  23 Δεκεμβρίου 2022 ο Γιάννης Διονυσίου μάς χάρισε μια υπέροχη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας που έχουν αφήσει εποχή.

O Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση στο μεγάλο φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα και τη μεγάλη έκταση της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Το βράδυ της Παρασκευής στη “Χώρα” ακούσαμε τραγούδια από τον πρόσφατο πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό του δίσκο, όπως το “Γλυκό μου Πικραμύγδαλο” που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Οι ερμηνείες του σε κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και  το αφιέρωμά του στον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη, ξεσήκωσαν το κοινό που χειροκροτούσε ρυθμικά και τραγουδούσε μαζί του.

Ο Γιάννης Διονυσίου είναι ένας ερμηνευτής που «κατακτά» τη σκηνή και σέβεται το κοινό του και έτσι μας χάρισε ακόμη μια μοναδική παράσταση!

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Γιώργος Γεωργόπουλος: Μπουζούκι

Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Ακουστική και Ηλεκτρική κιθάρα

Κώστας Αρσένης: Κοντραμπάσο

Στρατής Σκουρκέας: Κρουστά

και ο Γιάννης Ταβουλάρης στην Ηχοληψία

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

2022-12-25T19:54:11+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok