Περάσαμε μια όμορφη, “παρεΐστικη” βραδιά με τον Γιώργο ROUS

Μια όμορφη, παρεΐστικη βραδιά μας χάρισε ο Γιώργος ROUS το βράδυ της Πέμπτης 20 Αυγούστου, στα πλαίσια του 14ου Φεστιβάλ Οίτης και της καλλιτεχνικής συνάντησης σύγχρονης τέχνης Belle Arte Lamia.

Με όμορφη διάθεση και απίστευτο χιούμορ, ο γνωστός τραγουδοποιός, πιο “ώριμος” μουσικά αλλά και πιο επικοινωνιακός από ποτέ, μας παρουσίασε επί σκηνής ένα set list, στο οποίο τα τραγούδια της προσωπικής πορείας του, συνυπάρχουν με στιγμές από τις συνεργασίες του με σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής, καθώς και αγαπημένα του τραγούδια τα οποία μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να χαρακτηρίσει μέσα από το προσωπικό του πρίσμα. Διασκευές απρόσμενες που με επιτυχία έχει παρουσιάσει στο  συναυλιακό κοινό με τρόπο ανατρεπτικό, αυθόρμητο.

Μοιράστηκε μαζί μας τα καινούργια του τραγούδια και σιγοτραγουδήσαμε παρέα τα πιο γνωστά του όπως το «Εξαιρέσεις» και η «Ιδιαίτερη Σχέση» αλλά και τραγούδια του που ερμήνευσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως το «Ένα Φιλί» (Χάρις Αλεξίου).

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής συνάντησης σύγχρονης τέχνης Belle Arte Lamia.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Οίτης και του Τόπου Τεχνών “Χώρα”.

2020-08-24T12:59:48+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok