Ακούσαμε “καρδιές αλήθειας” και όμορφη μουσική στη συναυλία του Μάκη Μανταλόβα

 

Σε μεγάλη επιτυχία με πληθώρα από κόσμο εξελίχθηκε η βραδιά της Παρασκευής 22 Ιουλίου 2022  στο 16ο Φεστιβάλ Οίτης με τον Μάκη Μανταλόβα μαζί με τους φίλους και δασκάλους μουσικής, τον Πύρρο Πουλίτσα, την Εύη Γούβαλη, τον Θανάση Καλτσά, τον Δημήτρη Κουτη, τον Δημήτρη Ρούσκα και τον Στέλιο Μανταλόβα.

Μια συναυλία βγαλμένη από ήχους, στιγμές και εικόνες του παρελθόντος. Το όλο μουσικό σύνολο είναι επηρεασμένο από μελωδίες ανατολής και από την ελληνική μουσική που εκτελείται με τέχνη και μεράκι. Η ομάδα των μουσικών παρουσίασε νέα και παλιά μουσικά δημιουργήματα με το δικό της ύφος και αύρα. Ένα σύνολο μουσικών και φίλων πολλών ετών, που αύξησε την εντροπία όμορφων ηχοχρωμάτων και ανέδειξε αυτή την προσπάθεια των νέων μελωδιών και στίχων που γράφτηκαν από τον Ευθύμιο Μανταλόβα.

Ο Μάκης Μανταλόβας δήλωσε στη συναυλία:
Για όσους δεν με ξέρουν ο ονομάζομαι Μανταλόβας Μάκης. Είμαι γνήσιο τέκνο της Λαμίας. Γέννημα θρέμμα. Με αυτό τον τρόπο, τις όποιες μουσικές σκέψεις έχουν κυριαρχήσει στο μυαλό μου θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας. Μαζί με τους ανθρώπους που αγαπώ και με στηρίζουν. Το θεωρώ μια προσωπική μου υποχρέωση και είναι το ελάχιστο που μπορώ να δώσω για τον τόπο μου.
Επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους μουσικούς που είναι εξαιρετικοί και ανταποκρίνονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε κάθε κάλεσμα μου.
Προσθετικά θέλω να αφιερώσω τη συναυλία και τα τραγούδια που έχω γράψει στους γονείς μου. Στον πατέρα μου που δεν είναι σήμερα μαζί μας λόγω λοίμωξης covid και στη μητέρα μου που ολοκλήρωσε πρόσφατα τον κύκλο της ως Διευθύντρια στην Δευτεροβάθμια διεύθυνση.
Τέλος ανέφερε:
Συνεχίζουμε να απαντάμε στην κυρίαρχη ιδεολογία με τέχνη, πολιτισμό και πάνω απ’ όλα γλέντι και Διονυσιασμό.
Ακούγοντας μόνο καρδιές αλήθειας και σίγουρα πολύ μουσική.

 

 

2022-08-01T01:25:20+03:00