Γεωργία Νταγάκη – Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Παραδοσιακοί ρυθμοί σε ροκ “ανάγνωση”, αγαπημένα παλιά ελληνικά τραγούδια σε νέες διασκευές και ένας διαρκής και υπέροχος διάλογος του χθες με το σήμερα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συναυλίας που το κοινό του τόπου τεχνών “Χώρα” απόλαυσε το Σάββατο το βράδυ, στις 4 Ιανουαρίου, από την Γεωργία Νταγάκη και τη μπάντα της.

Τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί (πέντε μαζί με την ίδια τη Νταγάκη και την υπέροχη κρητική λύρα της), συνοδεύουν μια από τις καλύτερες φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, σε μια μουσική παράσταση γεμάτη εύστοχους πειραματισμούς, με απόλυτο σεβασμό και έκδηλη αγάπη για τη μουσική μας παράδοση.

Η Γεωργία Νταγάκη μοιράστηκε μαζί μας επιλογές από το προσωπικό της ρεπερτόριο, δικά της αγαπημένα αλλά και “ξένα” τραγούδια, σε μία συναυλία που μίλησε απευθείας στην καρδιά μας… Στο φυσικό της περιβάλλον που είναι η σκηνή, ελευθέρωσε την “Τίγρη” που έχει μέσα της και μας αιχμαλώτισε με τα έντονα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες της!

Το πάθος, η ένταση, η δύναμη της φωνής και της ψυχής της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που σε καθηλώνουν σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση.

Συμμετέχουν:
Νίκος Ταβουλάρης (κιθάρα)
Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα)
Μιχάλης Γαλάνης (τύμπανα)
Γιώργος Γαζής (μπάσο)

2020-01-07T13:22:58+03:00