Η κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη μάς έφερε δροσερή πνοή σε μια καυτή βραδιά

 

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης παρακολουθήσαμε την θρυλική παράσταση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» με την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ στο ρόλο της μαμάς!

 

Μετά την απόλυτη soldout επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η παράσταση-φαινόμενο, «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», του Γιώργου Καπουτζίδη, με την Κατιάνα Μπαλανίκα και έναν νεανικό θίασο ταλαντούχων ηθοποιών μάς χάρισε και πάλι το γέλιο και την αισιοδοξία!

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, αναδεικνύει μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα.

Η μοναδική και αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα συναντά και πάλι τους Μαριλού ΚατσαφάδουΑνθή ΣαββάκηΕυθύμη Γεωργόπουλο και Αποστόλη Ψαρρό – μέλη του θιάσου της πρώτης παράστασης – και μαζί με τις νέες προσθήκες στην ομάδα, Ηρώ Πεκτέση, Γιώργο ΞούλοΜάριο Δερβιτσιώτη, ήρθαν για να μας μεταδώσουν το γέλιο, τη ζωντάνια και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη!

2023-07-26T12:30:18+03:00