“Μαγειρέψαμε” με τους Χαΐνηδες μια αξέχαστη βραδιά στη “Χώρα”

 

Οι αγαπημένοι Χαΐνηδες μάς χάρισαν μια ξεχωριστή βραδιά στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα Λελέικα Υπάτης, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 ή, καλύτερα, κοινό και μουσικοί χαρίσαμε τη βραδιά ο ένας στον άλλο καθώς, όπως είπε κι ο Δημήτρης Αποστολάκης πριν μας αποχαιρετήσουν, όλοι μαζί “μαγειρέψαμε” αυτή τη βραδιά αφού “δεν υπάρχει μουσική χωρίς το κοινό της”.

 

“Η αληθινή Τέχνη είναι προφητική” μάς είπε ο Δημήτρης Αποστολάκης μιλώντας για τη διαχρονικότητα και το γεγονός ότι τα τραγούδια τους είναι πάντα επίκαιρα και εξήγησε πως αληθινή Τέχνη είναι αυτή που προκύπτει από την ανάγκη. Την ανάγκη του καλλιτέχνη να τη δημιουργήσει και την ανάγκη του κοινού να τη δεχτεί και όταν αυτό προκύπτει, τότε συμβαίνει η μαγεία. Και όπως χαρακτηριστικά είπε “Οι μουσικοί υπογράφουμε μεν τα τραγούδια αλλά από τη στιγμή που θα δημιουργηθούν ανήκουν στο κοινό”.

Τραγουδήσαμε όλοι μαζί τα πολυ-αγαπημένα τραγούδια τους, χορέψαμε ξέφρενα στην εκπληκτική μουσική τους και μέσα από τις μουσικές και μη, ιστορίες που μάς διηγήθηκαν μοιραστήκαμε αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία που πάντα είναι οι συναυλίες τους!

Έπαιξαν και τραγούδησαν:

Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Γαλάνης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.

Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος

 

2023-03-15T21:47:04+03:00