Μελωδίες και νοσταλγικά συναισθήματα στη συναυλία των Βαρθακούρη – Βαρδή

 

Το βράδυ της Πέμπτης, 25 Ιουλίου 2024, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής μάς χάρισαν μια όμορφη μουσική βραδιά γεμάτη μελωδίες και συναισθήματα, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Οίτης.

Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες, με τη συνοδεία των εξαιρετικών μουσικών τους, κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό με τραγούδια που όλες και όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Ακούσαμε τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών αλλά και λατρεμένα, διαχρονικά και αξέχαστα κομμάτια των Γιάννη Πάριου και Αντώνη Βαρδή σε έναν πολύ ξεχωριστό φόρο τιμής στους δύο μεγάλους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, που μας γέμισε νοσταλγία.

Μέσα από τις ξεχωριστές ερμηνείες του Χάρη και του Γιάννη, γεμάτες συναίσθημα και πάθος, απολαύσαμε μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία και έναν όμορφο συνδυασμό της παράδοσης με το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μεγάλο κέφι, πολύ χορό και έκλεισε με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα, αφήνοντας σε όλους μας μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας και χαράς. Η συναυλία τελείωσε αλλά όχι και η βραδιά! Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, περικυκλώθηκαν από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές τους που ζητούσαν ένα αυτόγραφο, μια αγκαλιά, μια φωτογραφία… ένα ενθύμιο μιας από τις πιο ξεχωριστές μουσικές στιγμές του φετινού καλοκαιριού!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

2024-07-27T13:51:07+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok