Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την Ελένη Τσαλιγοπούλου και στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης

 

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” και στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης υποδεχτήκαμε, με μεγάλη χαρά, την Ελένη Τσαλιγοπούλου. 

Έχει πλέον γίνει αγαπημένη συνήθεια τα τελευταία χρόνια να αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και να υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, καθώς η αγαπημένη ερμηνεύτρια επισκέπτεται το Φεστιβάλ Οίτης συχνά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μια φθινοπωρινή συναυλία, που όμως δεν είχε τίποτα από τη μελαγχολία του φθινοπώρου.  Αντιθέτως, ήρθε για να μας φέρει τη δροσιά του καλοκαιριού με τη φρεσκάδα, το κέφι και την αισιοδοξία της!

 

 

Εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες της, που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει πρώτα με τη δική της φωνή, το πρόγραμμα αποτελούνταν από τραγούδια λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά αλλά και θαλασσινά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασσικά και νεότερα που τα επικοινώνησε με το κοινό με εκείνον τον ολόδικό της, μαγικό τρόπο.

Οι εξαιρετικοί μουσικοί που τη συνόδευσαν μας ενθουσίασαν με την απίστευτη δεξιοτεχνία τους και το κλίμα γιορτής που δημιούργησαν μαζί της πάνω στη σκηνή.  Μιας γιορτής που η ανάμνησή της θα κρατήσει για καιρό και ο απόηχός της θα μας κάνει συντροφιά ως την επόμενη φορά!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μπαγλαμάς

Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, πλήκτρα

Άγης Παπαπαναγιώτου – μπουζούκι, μπάσο, φωνή

Τζώρτζης Μαυροειδής – τρομπέτα, μπάσο

Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί

2021-09-17T15:42:36+03:00