Με Μπίγαλη, Πωλίνα, Μαντώ και Βόσσου ζήσαμε μια γεμάτη νοσταλγία και ενέργεια βραδιά που δεν θέλαμε να τελειώσει!

 

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” ζήσαμε ξανά τη μαγεία των 80s και 90s στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Οίτης!

Το πολυαναμενόμενο «80s 90s Party» μάς χάρισε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και ενέργεια, με τους Μπίγαλη, Πωλίνα, Μαντώ και Σοφία Βόσσου να απογειώνουν τη διάθεση του κοινού με τις αμέτρητες επιτυχίες τους.

Οι τέσσερις κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής ποπ σκηνής των 80s και 90s ανέβηκαν στη σκηνή και μας ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο, ερμηνεύοντας λατρεμένα τραγούδια που σημάδεψαν τα παιδικά, εφηβικά και φοιτητικά μας χρόνια. Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούσαμε ήταν τα πολυαγαπημένα «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», «Μελισσούλα», «Άνοιξη», και «Στοιχηματίζω», ενώ δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να χορεύουμε με «Του Αιγαίου τα Μπλούζ» και το «Αυτό το καλοκαίρι» αλλά  και να λικνιζόμαστε σιγοτραδουδώντας, το «Φιλαράκι».  Τα τραγούδια «Μετακόμιση», «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια» και «Πους Απς» έφεραν αναμνήσεις από τις πιο χαρούμενες και ανέμελες στιγμές της ζωής μας, ενώ το κέφι απογειώθηκε με το «Ροζ Μπικίνι».

Οι καλλιτέχνες μάς ξεσήκωσαν και με τραγούδια όπως «Αν είναι να κολαστώ», «Με την πρώτη ματιά», «Δώσε μου ένα φιλί» και «Ράδιο αγάπη μου» ενώ η διάθεσή μας κορυφώθηκε με τραγούδια όπως «Το χαδάκι», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα» και «Η κόρη του περιπτερά»!

Κάθε ερμηνεία ήταν και μια μικρή γιορτή, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα όπου το «80s 90s Party», το πιο feelgood live happening του φετινού καλοκαιριού, απέδειξε την αθάνατη γοητεία της μουσικής των 80s και 90s.

Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες κέφι, χορό και τραγούδι, σε μια βραδιά που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει!

 

2024-07-09T13:54:34+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok