Μια ξεχωριστή συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη γεμάτη πάθος και συγκίνηση

 

Περάσαμε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά με την Γεωργία Νταγάκη και την εκπληκτική μπάντα της το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024!

Η Γεωργία Νταγάκη βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση καθώς σε λίγο πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο δίσκοι της και όπως μας είπε και η ίδια, παράλληλα με τις live εμφανίσεις, βρίσκονται στο στούντιο όπου και ολοκληρώνεται η νέα δισκογραφική δουλειά της. Μια δουλειά από την οποία είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε, για πρώτη φορά, τραγούδια όπως το “Πώς να τον πούμε τον έρωτα σήμερα” που κυκλοφορεί στις 14 Φλεβάρη (φυσικά!). 

Η σκηνική παρουσία της Γεωργίας Νταγάκη είναι καθηλωτική! Στο πρόγραμμα της παράστασης ισορροπούν αρμονικά ο δυναμισμός και η ευαισθησία με την οποία ερμηνεύει και αντιμετωπίζει τα τραγούδια, είτε είναι δικά της είτε άλλων καλλιτεχνών. Το πάθος και η συγκίνηση κορυφώνονται καθώς η ίδια και η μπάντα της ξεδιπλώνουν όλη τους την δεξιοτεχνία πάνω στη σκηνή!

Ακούσαμε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως “Σύννεφο θα γίνω”, “Δε λέει η καρδιά να μάθει”, “Σκέτος εγώ”, “Ο χορός μου” αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών σε διασκευές που έχει χαρακτηρίσει με την μοναδική της ερμηνεία σε αυτά. Συγκινητική στιγμή όταν ερμήνευσε το τραγούδι “Ίδιο λάθος” κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία και, δυστυχώς, δείχνουν να μην έχουν τέλος, ενώ λίγοι μέσα στην αίθουσα μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν ερμήνευσε την “Πετροπέρδικα”, έχοντας μοιραστεί πριν μαζί μας και την τραγική ιστορία του τραγουδιού.

Συνοδοιπόροι της σε όλο αυτό, όπως η ίδια τους αποκαλεί, μια εξαιρετική μπάντα! Ο Πάνος Γεωργοπουλος στις κιθάρες, ο οποίος έχει γράψει και τη μουσική για όλο τον νέο δίσκο της Γεωργίας Νταγάκη, ο Λουκάς Καλαντζάκος στα Τύμπανα, που με τα μοναδικά σόλο του μάς πέρναγε σε άλλη διάσταση και ο Γιώργος Χριστοδουλάκος στο Μπάσο αλλά και στο τραγούδι, μια ακόμη εξαιρετική φωνή που απολαύσαμε σε υπέροχες ερμηνείες.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, η Γεωργία Νταγάκη κατάφερε να μας σηκώσει όλους όρθιους, να χορεύουμε μαζί της, με τα χέρια ψηλά, προς στον ουρανό, αποζητώντας το φως που θα διώξει όλα μας τα σκοτάδια!

2024-02-12T00:33:15+03:00