“Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες”: Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών ήρθαν στη θεατρική σκηνή της “Χώρας” (ΦΩΤΟ)

Γέμισε και πάλι, αλλά με αποστάσεις ασφαλείας, το θέατρο της «Χώρας», στην πρώτη παράσταση του καλοκαιριού, την Πέμπτη 16 Ιουλίου. «Οι μικροί κύριοι και οι μικρές κυρίες» ενθουσίασαν τα πιτσιρίκια αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους του Φεστιβάλ.

Από νωρίς, ο μεγάλος συναυλιακός χώρος του Τόπου Τεχνών “Χώρα” γέμισε με χαρούμενα προσωπάκια που ανυπομονούσαν να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες να μεταφέρονται από το χαρτί, όπου έχουν συνηθίσει να τους βλέπουν, σε ζωντανά πλάσματα επί σκηνής!

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες, μέσα από τα πλέον αναγνωρίσιμα τετράγωνα βιβλιαράκια για παιδιά!

Η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες : Η δύναμη της φιλίας” προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους και τη συμμετοχή των παιδιών.

Η “Χώρα” γέμισε χαρούμενες φωνές την Πέμπτη το βράδυ καθώς οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν – από τις θέσεις τους μέν, αλλά ενεργά – στην παράσταση, διασκεδάζοντας με την Σοφία και την Κυρία Άμπρα Κατάμπρα, τον κύριο Κατσούφη, την κυρία Γελαστούλα, τον κύριο Πολυλογά, τον κύριο Δυνατού που μέσα από τις περιπέτειές τους κατάφεραν να δείξουν στα παιδιά πώς η δύναμη της φιλίας μας βοηθάει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

Τα παιδικά προσωπάκια φωτίστηκαν από τα χαμόγελά τους και η δική μας νύχτα έγινε λίγο πιο όμορφη, καθώς δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να βλέπεις ένα παιδί να γελάει!

2020-07-22T12:08:42+03:00