Οι αγαπημένοι Στρατάκηδες μάς χάρισαν μια μοναδική μουσική βραδιά

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2024 οι αγαπημένοι μας “πλανόδιοι μουσικοί” Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, παρέα με ολόκληρη την εκπληκτική μουσική ομάδα τους, μάς χάρισαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ Οίτης!

 

Μια συναυλία μαγευτική! Τραγουδήσαμε με ένα ανανεωμένο ζωντανό πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες τους, επιλεγμένες διασκευές, καθώς και νέα τους τραγούδια. Τραγουδήσαμε κι εμείς μαζί τους το “Ένα παλληκάρι είκοσι χρονών”, τον “Ερωτόκριτο”, “Τα λακουβάκια” και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει ενώ το κέφι πραγματικά απογειώθηκε στο άκουσμα της λατρεμένης “Καπετάνισσας”. 

Οι αγαπημένοι Στρατάκηδες μάς χάρισαν μια μοναδική μουσική περιπέτεια που μόνο αυτοί ξέρουν να προσφέρουν με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους. Εξάλλου, η κάθε τους live εμφάνιση είναι πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία, γεμάτη εκπλήξεις και απρόσμενες στιγμές που κάνουν την κάθε φορά μοναδική.

Έτσι και χθες τα δύο αδέρφια κατάφεραν και πάλι να μετατρέψουν την εμφάνισή τους σε μια μεγάλη γιορτή! Με την αστείρευτη ενέργεια και το πάθος τους, έγιναν ένα με τους μουσικούς τους και μοιράστηκαν μαζί μας τη μοναδική τους ενέργεια, η οποία αναβλύζει αβίαστα μέσα από την παράδοση και την τέχνη τους.

Κάθε τους εμφάνιση είναι μια επιβεβαίωση της “ταυτότητας” τους, μέσα από ένα ειλικρινές μουσικό αλισβερίσι ενέργειας με το κοινό τους. Ήταν μια βραδιά γεμάτη υπέροχη μουσική και συναισθήματα που θα μείνουν αξέχαστα σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Δείτε βίντεο:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Δείτε φωτογραφίες:

2024-07-12T10:30:24+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok