Ο Σταύρος Σιόλας μάς χάρισε ένα αναπάντεχο, μαγικό μουσικό ταξίδι

 

Ο Σταύρος Σιόλας ήταν ο “ξεναγός” μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι, την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 στα πλαίσια του 16ου Φεστιβάλ Οίτης.

Ο Σταύρος Σιόλας, ένας καταξιωμένος τραγουδοποιός και τραγουδιστής με την τόσο ξεχωριστή χροιά στη φωνή του και έντονα προσωπικό στίγμα μάς χάρισε μια παράσταση που θα θυμόμαστε για καιρό…

Παρουσίασε τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με παραδοσιακή μουσική ρίζα αλλά και με σύγχρονη αισθητική, σε μια μουσική παράσταση που άντλησε την έμπνευσή της από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία.

Ακούσαμε τα γνωστά του τραγούδια που αγαπάμε πολύ, όπως “Της Άρνης το νερό”, τα “Διόδια”,το “Κάθε Φορά”, την “Προσμονή”, το “Χωρίς Εσένα”, τον “Γεροπλάτανο” σε μια συγκλονιστική ερμηνεία αλλά και τα τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Φωνές θιάσου» όπως το “Σαν Χουάν” με ευρηματική και πρωτότυπη ενορχηστρωτική προσέγγιση και φυσικά αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας με την μοναδική, ξεχωριστή ερμηνεία του Σταύρου Σιόλα.

Ήταν μια παράσταση-οδοιπορικό σε ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού!

2022-08-01T01:21:32+03:00