Περίδης – Ανδρουλιδάκης μας απέδειξαν ότι… «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο»!

Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνοντας το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα, μας παρουσίασαν μία μοναδική παράσταση το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουλίου, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα Λελέικα Υπάτης, στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Οίτης.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνέθεσαν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μετέφεραν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.

Η συναυλία συνδύασε μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.

Από τα καλοκαίρια μας σχεδόν ποτέ δεν λείπει ο ήχος μιας κιθάρας. Είτε πρόκειται για μια συναυλία, είτε για μια βραδιά δίπλα στη θάλασσα με φωτιές και κιθάρες, στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις κυριαρχεί πάντα μια κιθάρα…

Δεν ξέρουμε αν αυτό είχαν στο μυαλό τους ο Ορφέας Περίδης με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη όταν αποφάσιζαν να συνεργαστούν για το φετινό καλοκαίρι, το σίγουρο είναι πως οι δύο καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο»!

2020-07-27T10:32:59+03:00