Πλιάτσικας – Γερμανός «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια», πρεμιέρα στη Χώρα!

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός, δύο από τους πιο καταλυτικούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που εξακολουθούν να δημιουργούν και τα τραγούδια τους αναπνέουν ως σήμερα, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και η πρεμιέρα τους έγινε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”.

Το “δέσιμο” των δύο δημιουργών επί σκηνής ήταν τόσο καθηλωτικό που κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι δυό τους δεν έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και μάλιστα ότι αυτή ήταν η πρώτη τους live εμφάνιση σε κοινό!

Η μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια» είχε όλα όσα που έχουμε αγαπήσει. Από το «Μοναξιά μου όλα» στον «Κηπουρό» και από το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» στο «Σε θέλω» αλλά και από τα «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» και «Γιατί» στον «Απόκληρο» και την «Κρουαζιέρα», ο Φίλιππος και ο Βαγγέλης μάς παρουσίασαν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε μια υπέροχη μουσική συνάντηση.

Μαζί τους απολαύσαμε τρεις σπουδαίους μουσικούς, τους Χάρη Μιχαηλίδη στην κιθάρα, Νίκο Σάλτα στο πιάνο και Αλέκο Κούρτη στα τύμπανα.

 

2022-12-08T00:35:42+03:00