“Παραδοθήκαμε λοιπόν”… στα χέρια του Πασχάλη και σε ένα Party γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες!

 

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου υποδεχτήκαμε στη “Χώρα” τον Πασχάλη σε ένα Party γεμάτο επιτυχίες από τους OLYMPIANS και τις δεκαετίες 60′ 70′ 80′ 90’… μέχρι σήμερα!

Περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή και με χαρά διαπιστώσαμε ότι ακόμη αγαπιούνται από το κοινό αφού χαρακτηριστικό είναι πως δεν υπήρξε ούτε ένα κομμάτι που να μην τραγουδήσουμε δυνατά όλοι μαζί με τον Πασχάλη, ο οποίος κατάφερε να γίνουμε όλοι μας μια μεγάλη “συντροφιά”.

Ο Πασχάλης, αεικίνητος και ανεξάντλητος,  έφερε στη μνήμη των παλιότερων μοναδικές στιγμές, όλες και όλοι είχαν να μοιραστούν μια προσωπική τους ιστορία που θυμούνται να έχει ως “μουσική υπόκρουση” κάποιο από τα τραγούδια του!  Τραγούδια που και τα νεότερα μέλη της μεγάλης μας “συντροφιάς” γνώριζαν πολύ καλά καθώς, ακόμη και σήμερα, δεν υπάρχει party που να μην ακουστούν τα περισσότερα από αυτά!

 

Οι μουσικοί που τον συνόδευαν, κινούνταν με ξεσηκωτικό κέφι πάνω στη σκηνή με τον εξαιρετικό Stelio Mac στην κιθάρα και το τραγούδι να μας αφήνει άφωνους με τις εκπληκτικές του δεξιότητες, ενώ καταπληκτικοί ήταν και οι Αντώνης Πιτσολάντης σε Μπάσο και Φωνές, Μιχάλης Λιαμής στα Τύμπανα και Χρήστος Παπαντωνίου στα Keyboards.

Ήταν μια βραδιά που κανείς μας δεν ήθελε να τελειώσει και γι’ αυτό ο Πασχάλης, πριν μας αποχαιρετήσει, μας υποσχέθηκε ότι θα ξανασυναντηθούμε σύντομα… ίσως και το χειμώνα!

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

2021-07-24T20:28:53+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok