Τη γενιά των 80s – 90s δεν την τρομάζει η βροχή! Ζήσαμε ένα απίστευτο reunion

 

Μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά ζήσαμε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στα πλαίσια του 16ου Φεστιβάλ Οίτης, με τη Μαντώ, τον Κώστα Μπίγαλη, τη Σοφία Αρβανιτη και την Πωλίνα να μας κερνάνε πολλές μουσικές «γρανίτες» με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο 80s και 90ς πάρτυ!

Μια βραδιά – σκοτσέζικο ντους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς εντελώς ξαφνικά άρχισε να βρέχει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να αναβληθεί η συναυλία.  Μετά το πρώτο τέταρτο καταρρακτώδους βροχής, το κοινό ενημερώθηκε πως αν δεν σταματούσε σύντομα η βροχή υπάρχει η δυνατότητα η συναυλία να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία και επίσης πως μπορούσαν αν ήθελαν να φύγουν και να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου τους.

Το συγκλονιστικό είναι πως ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τελικά έφυγαν. Αντιθέτως, ο κόσμος έμεινε και περίμενε υπομονετικά μέσα στο στεγασμένο χώρο, κάτω από υπόστεγα αλλά και μέσα στη βροχή στριμωγμένοι κάτω από ομπρέλες και ήταν αυτή η επιμονή του υπέροχου κοινού που όχι απλώς βοήθησε αλλά ουσιαστικά “επέβαλε” να ξεκινήσει τελικά η συναυλία!

 

Όπως κάθε καλοκαιρινή μπόρα, έτσι κι αυτή δεν κράτησε πολύ και σύντομα οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά που μπορεί να άργησε λίγο να ξεκινήσει αλλά τελείωσε μετά τις δύο τα ξημερώματα!

Με αμείωτο κέφι το κοινό χόρεψε και τραγούδησε κάτω από τη σκηνή αλλά και… πάνω σε αυτή «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Σοκολατί », «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς», «Δικός σου για πάντα», «Με την πρώτη ματιά», «Μπλέχτηκα», «Εμείς», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια!

Ήταν ένα reunion για όσες και όσους πρωτάκουσαν αυτά τα τραγούδια στα εφηβικά και νεανικά τους χρόνια αλλά και μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν στ’ αλήθεια μια 80s – 90s βραδιά τα σημερινά νέα παιδιά που βρέθηκαν σε αυτή τη συναυλία (και ήταν πολλά!).

Ήταν μια βραδιά που, ανεξάρτητα από την ηλικία του καθενός, ήμασταν όλοι έφηβοι!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

2022-07-09T00:42:05+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok