Ζήσαμε μια αξέχαστη, γεμάτη ενέργεια βραδιά με Κτιστάκη και Γκιντίκι!

 

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης με την μπάντα του και οι Γκιντίκι μάς χάρισαν μια αξέχαστη, γεμάτη ενέργεια συναυλία, στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ Οίτης!

Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, που πρωτογνωρίσαμε από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με την ερμηνεία του στην «Ουρά του αλόγου», έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες. Εξάλλου στη “Χώρα” τον έχουμε απολαύσει και στο παρελθόν είτε μόνο του, είτε να συμπράττει με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως πρόσφατα με την Μελίνα Κανά.

Με την χαρακτηριστική του χειμαρρώδη ερμηνεία και την εξαιρετική του μπάντα, παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο «Τα Μαύρα», που έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές μας αλλά φυσικά δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του πολλά γνωστά τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα αληθινό μουσικό γλέντι.

Στη συνέχεια, στη σκηνή βρέθηκαν οι Γκιντίκι, το μουσικό σχήμα που από το 2015 πειραματίζεται με την παραδοσιακή μουσική και έχουμε επίσης απολαύσει σε πολλά αξέχαστα γλέντια στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”!

Το κοινό χόρεψε ξέφρενα και διασκέδασε ολόψυχα! Με διάθεση για αυτοσχεδιασμό και ποικίλες μουσικές επιρροές, οι Γκιντίκι δημιούργησαν για ακόμη μια φορά τις συνθήκες για ένα σύγχρονο «αστικό πανηγύρι».

Η συναυλία ήταν μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ζήσει ένα δυναμικό και διαδραστικό μουσικό ταξίδι, όπου οι παραδοσιακές μουσικές φόρμες συνάντησαν τον πειραματισμό και τη φρεσκάδα.

Η βραδιά μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και την ανυπομονησία για τις επόμενες εκδηλώσεις του 18ου Φεστιβάλ Οίτης!

2024-07-07T12:23:45+03:00
This website uses cookies and third party services. Ok