Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, γεμάτη αγαπημένες μελωδίες και διαχρονικά τραγούδια, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026 με επίκεντρο το σπουδαίο έργο του Χρήστου Νικολόπουλου.

Ο Λάμπρος Βασιλείου, η Μαρία Αλαμανή, ο Θάνος Ματζίλης και η Ελένη Κατσούλη ένωσαν τις φωνές τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στις μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη, μεταφέροντας στο κοινό τραγούδια που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσία του ίδιου του Χρήστου Νικολόπουλου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη μουσική αυτή συνάντηση.

Την παράσταση πλαισίωσε η Ορχήστρα Ρυθμός, με τους μουσικούς να αναδεικνύουν τις μελωδίες και να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναίσθημα και αυθεντικό λαϊκό ήχο.

Η βραδιά αποτέλεσε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητα των συνθέσεων του Χρήστου Νικολόπουλου και επιβεβαιώνοντας πως τα μεγάλα λαϊκά τραγούδια συνεχίζουν να συγκινούν και να ενώνουν γενιές.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.