Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης με την μπάντα του και οι Γκιντίκι συμπράττουν σε μια ξεχωριστή, ξεσηκωτική συναυλία στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”!

Τον Αλέξανδρο Κτιστάκη μάς τον σύστησε, για πρώτη φορά, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, όταν του ζήτησε να ερμηνεύσει την «Ουρά του αλόγου» σε μία συναυλία. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει το κοινό να εκτιμήσει και να αγαπήσει τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, ο οποίος γράφει και ερμηνεύει, πλέον, τα δικά του τραγούδια, έχει το δικό του σχήμα, αποτελούμενο από εξαιρετικούς μουσικούς.

Θα μας παρουσιάσει τον πρώτο του δίσκο «Τα Μαύρα» που ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές μας, καθώς και πολλά γνωστά τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, πάντα με την χαρακτηριστική χειμαρρώδη ερμηνεία του που μετατρέπει κάθε του εμφάνιση σε ένα μουσικό γλέντι!

FACEBOOK Alexandros Ktistakis / Αλέξανδρος Κτιστάκης

INSTAGRAM Alexandros Ktistakis

Φωτογραφία αρχείου

 

 

Το «Γκιντίκι» είναι ένα μουσικό σχήμα που ξεκίνησε να παίζει και να «πειραματίζεται» με την παραδοσιακή μουσική το 2015.

Σκοπός είναι στις συναυλίες μας όσοι συμμετέχουν να νιώθουν ελεύθεροι να χορέψουν, να ντυθούν και να εκφραστούν όπως θέλουν. Βασικό μας στοιχείο είναι η διάθεση για αυτοσχεδιασμό, η οποία προκύπτει από τις διαφορετικές μουσικές μας επιρροές. Κάθε live στέκεται ως αφορμή τόσο για πειραματισμό πάνω στις παραδοσιακές μουσικές φόρμες και στους ρυθμούς όσο και για την εδραίωση μιας διαλεκτικής και δυναμικής σχέσης με το κοινό, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα σύγχρονο «αστικό πανηγύρι». Έτσι, ο ήχος που προκύπτει διαμορφώνεται και εξελίσσεται διαρκώς κρατώντας όμως σταθερή την ταυτότητα και τα ακούσματα των παραδοσιακών οργάνων.

Οι Γκιντίκι είναι:

Τάσος Κοφοδήμος – Λαούτο, τραγούδι
Κωνσταντίνος Λάζος – Κλαρίνο, γκάιντα, κιθάρα, φωνή
Κωσταντής Παπακωνσταντίνου – Κρουστά
Θοδωρής Σιούτης – Βιολί, φωνή

Παραγωγή : Novelvox

 

FACEBOOK

https://www.facebook.com/profile.php?id=100049751004210

 

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/gidiki_band/?fbclid=IwAR000MxwJu7TRLt3WyNzGqjGvobIqE5kV6pvgZW5AMQnEYKnE3XkutdxVfQ

 

YOUTUBE

https://www.youtube.com/@gidikiband

 

SPOTIFY

https://open.spotify.com/artist/2uaX6rn6XCWsPullhxA6hA?si=tYqOy5MjSKaMm7Ogtj8u4A

 

WEBSITE

https://gidiki.com/

 

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση:  13 €

Ταμείο: 15  €

Προπώληση εισιτηρίων: 

more.com

Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, τηλ. 22310 43333) ώρες 10.00 έως 17.00.

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6936995142 / 6936994980