Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Την Κυριακή 6 Μαρτίου κάνουμε Απόκριες στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” με τους «Farra Trio», σε μια παράσταση, με ελεύθερη είσοδο με μουσικές και τραγούδια από τις Κυκλάδες ως τη Θράκη!

 

“Farra” στα ισπανικά σημαίνει γλέντι. Τα δύο από τα τρία μέλη του Farra Trio συναντήθηκαν στον νότο της Ισπανίας.

Στην αρχική του σύνθεση είναι μια στεριανή ζυγιά με κλαρίνο (Δάφνη) και λαούτο (Θάνος) που αγαπάει ιδιαίτερα την μουσική της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Όταν τα όργανα αλλάζουν χέρια μεταμορφώνεται σε μια νησιώτικη ζυγιά με βιολί (Θάνος) και λαούτο (Δάφνη) που ταξιδεύει από τις Κυκλάδες ως την Δράμα.

Με την προσθήκη των κρουστών (Σταμάτης), ο ρυθμός αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ παράλληλα οι τρεις φωνές ανακατεύονται συνεχώς με αντιφωνίες, διφωνίες και πολυφωνίες.

To Farra Trio αγαπάει τον χορό, τους μερακλήδες και την συμμετοχική διάθεση της παρέας που όταν συνδυαστούν γεννιέται το γλέντι.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

 

Farra Trio
Θάνος Γεωργόπουλος – λαούτο, βιολί
Δάφνη Παπαστρατή – κλαρίνο, λαούτο
Σταμάτης Μπενέτας – ντέφι, τουμπερλέκι

Είσοδος ελεύθερη – Πληροφορίες, κρατήσεις: 22310 51075, 6936994980 & xwra.gr

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ γίνεται τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων)