Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Ο Γιάννης Διονυσίου στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης

 

Μια από τις πιο σημαντικές φωνές της νέας γενιάς θα βρεθεί στο Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα πλαίσια του 15ου Φεστιβάλ Οίτης την Τετάρτη 28 Ιουλίου.

O Γιάννης Διονυσίου είναι ο πιο ταλαντούχος και ελπιδοφόρος ερμηνευτής και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Αυτό που τον κάνει επίσης ξεχωριστό είναι η έκταση της φωνής του που είναι στοιχείο απαραίτητο και λείπει στη σύγχρονη περίοδο του ελληνικού τραγουδιού.

Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου του με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών δημιουργών που έχουν μοιραστεί μαζί του το έργο τους επί σκηνής.

 

Μαζί του επί σκηνής:

Βασίλης Κορακάκης: Μπουζούκι

Γιάννης Παπαγεωργίου: Κιθάρα

Άγης Παπαπαναγιώτου: Μπάσο

 

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€
Ταμείο: 13€

 

Κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στα 22310 51075 & 6936995142

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

 

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός