Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Είσοδος ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις

 

Από τις 14.00 έως αργά το βράδυ: «Γιορτή Νέων Δημιουργών & Παραγωγών» – Είσοδος Ελεύθερη

Συμμετέχουν νέοι παραγωγοί και δημιουργοί που εκθέτουν μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά είδη αλλά και ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ καθώς και τοπικά προϊόντα διατροφής.

 

17.00: «Παιδικός Τρύγος» – Εργαστήρι για παιδιά – Είσοδος Ελεύθερη

Τα σταφύλια της «Χώρα» σας περιμένουν! Ζητούνται μικροί τρυγητές  – από 4 ετών και άνω – για το εκπαιδευτικό μας παιχνίδι !!!
Θα μαζέψουμε σταφύλια, θα τα ζουλήξουμε, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα τα κάνουμε μούστο… μουσταλευριά…μουστοκούλουρα!!!

 

18.00: «Ας πούμε όλοι μαζί παραμύθι απ την αρχή» – Παράσταση Κουκλοθεάτρου – Είσοδος Ελεύθερη

Από την ομάδα ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο

Δυο χάρτινες φτερούγες κολλημένες στα πλευρά μου με κάνουν να ταξιδεύω στα πιο απομακρυσμένα χωριά, στις πιο απόκρημνες βουνοκορφές και να βουτώ σε λίμνες μαγικές παρέα με πλάσματα φανταστικά…

Με σκηνικό ένα μεγάλο βιβλίο και με την μαγική φράση “μια φορά και ένα καιρό” ξεκινάμε να πλάθουμε ένα παραμύθι μαζί μετά παιδιά δίνοντας τους την δυνατότητα να  δομήσουν πραγματικά τον σκελετό του παραμυθιού.Μια βιωματική και διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική για παιδιά που σκοπό της έχει να μυήσει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και να τους αποκαλύψει την δύναμη που κρύβουν τα παραμύθια.

Εμψύχωση- κατασκευές : OΥΠΣ! το κουκλοθέατρο

Διαδραστική παράσταση  για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας

Διάρκεια 60′

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept