Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό.
Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο.

Για ένα βράδυ, το Σάββατο 19 Μαρτίου, θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.
Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος!

DHMHTRHS_ZERVOUDAKHS_35x50_B

Παράλληλα με τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφόρησε και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη, με γενικό τίτλο « Ζωής Παιχνίδια».Μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ. Αριθμημένα συλλεκτικά τα αντίτυπα και της 2ης έκδοσης της νέας δουλειάς του τραγουδοποιού, θα τα βρείτε στην πόρτα της «Χώρας» την μέρα της συναυλίας, μιας και δεν διατίθενται στο εμπόριο!

“Ζωής Παιχνίδια” λοιπόν στη μοναδική αυτή συναυλία στον Τόπο Τεχνών «Χώρα»

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Παναγιώτης Κουτσούρας-τρίχορδο μπουζούκι
Θάνος Κολοκυθάς-μπάσο
Θανάσης Αρχανιώτης-τύμπανα
Νίκος Παπαδόπουλος-κιθάρα
Δημήτρης Οικονομίδης-πλήκτρα

στον ήχο: Μάκης Δρακόπουλος

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

I Accept

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 13 €
Ταμείο: 15 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων – κρατήσεις θέσεων: Τηλεφωνικά στο 2231051075 και 6936995142