Φόρτωση Εκδηλώσεις

 

“Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν ιδιαίτερα στην περιοχή μας, αναβάλλεται η συναυλία της αγαπημένης μας ΕΛΕΝΗΣ ΒΙΤΑΛΗ, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 14/6.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα”

 

Ελένη Βιτάλη και οι Τζουμ έρχονται στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, για μια μοναδική συναυλία!

 

Η φωνή της Ελένης Βιτάλη έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι.

Στην πολύχρονη πορεία της υπηρέτησε σχεδόν κάθε έκφραση του: από δημοτικά και λαϊκά ως πιο ηλεκτρικά ακούσματα, πάντα με την ίδια χαρακτηριστική αλήθεια και συγκίνηση.

Μια συναυλία-γιορτή έρχεται στη “Χώρα”, να συνοψίσει με τον πιο περιεκτικό τρόπο αυτή την μοναδική πορεία στο τραγούδι, τους «Δρόμους που αγάπησε» και τραγούδησε. Μια βραδιά – αναδρομή σε τραγούδια απ’ όλη την προσωπική της διαδρομή, αλλά και τραγούδια σταθμούς από άλλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς.

 

Την Ελένη Βιτάλη πλαισιώνουν οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί Τζουμ, που με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις τους και τη σύγχρονη ματιά τους μπορούν να ξεσηκώσουν και το πιο δύσκολο κοινό και κλέβουν τις εντυπώσεις με τη φωνή του Νίκου Ξύδη.

 

Μαζί με την Ελένη και όλοι εμείς που θα πάρουμε μαζί της την «Ταχεία» για «Άλλες πολιτείες», σε μια «Κιβωτό», με όσα έμειναν στον χρόνο και αξίζει να τραγουδηθούν.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Αποστόλης Βαγγελάκης – πνευστά

Ρήγας Βοργιάς – μπάσο

Νίκος Ξύδης – κιθάρα

Νίκος Σαμαράς – μπουζούκι, τζουρά, τρομπέτα

Δημήτρης Σίντος – πιάνο

Θάνος Τσελεμπής – τύμπανα

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Ξύδης

Ηχοληψία: Νίκος Λαγός & Γιώργος Φιλικόζης

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 13 €
Ταμείο: 15 €

Προπώληση εισιτηρίων:  Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, τηλ. 22310 43333) ώρες 10.00 έως 17.00.

 

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6936995142 / 6936994980