Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 συναυλία,  αναβάλλεται. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

 

Οι δύο σύγχρονοι και ταυτόχρονα καταξιωμένοι ερμηνευτές , ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όσα έχουν αγαπήσει  όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και όσα τους ενώνουν.

Μπλεγμένα όμορφα, παλιά και καινούργια τραγούδια, μνήμες αλλά και καινούργιες εικόνες σ αυτή την παράσταση  μας «τυλίγουν» ζεστά με ιστορίες που αξίζει να μείνουν στην καρδιά μας …

 

Η Ερωφίλη, με την αξιόλογη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στο καλό ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο κοινό «Τρίφωνο» και ο Βασίλης Γισδάκης που έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ξεκινώντας ως ο τελευταίος ερμηνευτής-συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι και έχει χαράξει μια ουσιαστική πορεία με πολλές κι αξιόλογες συνεργασίες, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον Μάνο Χατζιδάκι , τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο Σ.Κραουνάκη, Θ. Μικρούτσικο  ως  και νεώτερους τραγουδοποιούς . Σε ποίηση  Ν.Γκάτσου, Οδ. Ελύτη, Μ. Ελευθερίου, Λ. Νικολακοπούλου κ.α. καθώς επίσης και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους συνεργασία με τον νέο συνθέτη Δαμιανό Πάντα.

Άλλοτε χαμηλόφωνα, άλλοτε δυναμικά, μας παρουσιάζουν  και μας παρασύρουν στη μαγεία που δίνει η ερμηνεία των στίχων, απλά και αληθινά με δύο σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους, το συνθέτη  Κώστα Γιαννάκη στο πιάνο και το σολίστα  Βασίλη  Ραψανιώτη  στο βιολί .

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 12€
Πόρτα 15€

 

Προπώληση – Κρατήσεις τηλεφωνικά στο 2231051075