Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ο Άκης Δαβανέλλος μάς παρουσιάζει τη νέα του μουσικό-θεατρική παράσταση “ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ… στα Μεσαία”.


Μια ζωντανή, ραδιοφωνική διαδρομή στα ποιοτικά ελαφρό-λαϊκά της δεκαετίας του ’70 με κορυφαίους μουσικής της πόλης μας και καλεσμένο τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Βρισκόμαστε στις 31/12/1979… αλλαγή του χρόνου και της δεκαετίας. Στο ραδιοφωνικό ‘STUDIO-ΧΩΡΑ’ η ραδιοφωνική παραγωγός ξεκινά την εβδομαδιαία εκπομπή της με τίτλο ‘ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ … στα μεσαία’.
Η εκπομπή φιλοξενεί ζωντανά την οκταμελή ορχήστρα μας και η παραγωγός θα συνδυάσει κωμικά, τηλεοπτικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.α. γεγονότα της δεκαετίας 1970-1980 με τραγούδια που δε ξέχασε ποτέ κανείς.

Είμαστε σίγουροι πως θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα και θα τα τραγουδήσετε μαζί μας. Ελάτε να αναπολήσουμε, να γελάσουμε, να δακρύσουμε, να ταξιδέψουμε… γιατί… στην Τέχνη και στο όνειρο όλα είναι δυνατά!

Ενδεικτικά τραγούδια: Παραμυθάκι μου, Χάντρα στο κομπολόι σου, Παποράκι, Παραπονεμένα λόγια, Νύχτα στάσου, Εγνατίας 406, Στα χρόνια της υπομονής, Τι γλυκό να σ’ αγαπούν και πολλά αγαπημένα τραγούδια ακόμη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Αγραφιώτης Γρηγόρης – Μπάσο
Βορρίση Βάσια – Ηθοποιός
Δαβανέλλος Άκης – Κιθάρα
Καραγιώργος Δημήτρης – Κρουστά
Κατσίβελος Στέλιος – Μπουζούκι
Κελεπούρη Λεμονιά – Πιάνο / ακορντεόν
Κουβέλη Φαίδρα – Τραγούδι
Κουλός Ντίνος – Τραγούδι
Concept, κείμενα & επιμέλεια: Άκης Δαβανέλλος

Καλεσμένος μας ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €
Ταμείο: 12 €

Προπώληση εισιτηρίων: 

  • Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, τηλ. 22310 43333) ώρες 10.00 έως 17.00.
  • “Βιβλιοαγορά Μπέτσης” (Κολοκοτρώνη 16)

Πληροφορίες: 22310 43333 / 22310 51075