Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗ & ΟΡΑΜΑ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ

 

« Η Μικρή Γοργόνα »

 

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν « Η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.

Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι.

Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

 

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ:                  Μαρίνα Κουγκάι

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:                                            Έφη Φωκά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ:                               Γιώργος Ζελίνης                                       

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ :                                        Ζωή  Γρηγοριαδου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ:                           Θανάσης Λιούνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:                                           Γεώργιος Γρηγοριάδης

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

 

Βασιλική Βλασοπούλου , Ειρήνη Κοτζάσοβα , Στέλιος Γρηγοριάδης , Πάτρικ Τοχουμίδης , Ιωάννα Προσμύτη και ο Ιωάννης Σιγάλας.

 

Κυριακή 4 Ιουλίου     ώρα: 8.30 μ.μ.

 

Γενική είσοδος : 8 ευρώ

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.