Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 35χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα…

Επειδή, στην πολύ σφιχτή οικονομικά εποχή που διανύουμε, οι περισσότεροι από αυτούς που διοργανώνουν μουσικές εκδηλώσεις ζητούν ολιγομελή μουσικά σχήματα, προφανώς για λόγους οικονομικούς (αυτό συνέβαινε και παλαιότερα), οι Χ.Κ. από καιρό σκέφτηκαν τη δημιουργία παραρτημάτων  ή συνιστωσών (το προτιμούν  αυτόν τον καιρό γιατί είναι της μόδας ή του συρμού κατ’ άλλους) ή παραφυάδων ή παρακολουθημάτων  ή σκελών, των Χειμερινών Κολυμβητών.

Προτείνουν, λοιπόν, μικρότερα σχήματα, από πέντε μέχρι τρεις μουσικούς: 1) τους Kαθετήρες, που αναφέρεται στις ηλικιακές τάσεις των μελών του, 2)τους Κασμάδες, 3)το συγκρότημα Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, με τους Μπάμπη και  Χάρη Παπαδόπουλο μέσα, και 4)το συγκρότημα  Κόγχες του ρώθωνος.

Οι Χ.Κ. στα Λελέικα Υπάτης εμφανίζονται μετά από περίπου πέντε χρόνια. Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 35χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια,  θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιαίτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.

«Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.
Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη , ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν  με το κοινό τους»(απόσπασμα από δημοσίευμα).

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ διανύουν την όγδοη πεντααετία της δράσης τους ως μουσικό συγκρότημα, καθώς ξεκίνησαν το 1979. Στα Λελέικα Υπάτη; θα παρευρίσκονται τουλάχιστον οι πέντε ή έξι από τους παρακάτω που συνολικά απαρτίζουν το συγκρότημα:

Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή

Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο,σαξόφωνο
Κώστας Βόμβολος: ακκορντεόν
Διονύσιος Ρούσσος: κιθάρα, φωνή

Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσσο, φωνή

Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι

Διονύσιος Ρούσσος: αναπληρωματική κιθάρα
Δημήτρης Πολυζωίδης:βιολί (απουσιάζει συνήθως αφού ζει μόνιμα στο εξωτερικό)

 

Τιμές εισιτηρίων :

Προπώληση : 12 €

Ταμείο: 15 €

 

Προπώληση εισιτηρίων:

SEVEN spots ( Πλ.Λαού, Λαμία τηλ. 22310 66320 ανοικτό καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ  )