Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου

O Mίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και σε ό,τι φέρει η στιγμή.

 Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις του. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.

Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.

Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ό,τι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.

 

Μαζί του η Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), εξαιρετική μουσικός και ερμηνεύτρια, δεξί χέρι του Μίλτου τα τελευταία 7 χρόνια. Τον συνοδεύει στο πιάνο και το ακορντεόν και μας παρουσιάζει και τα δικά τις τραγούδια δίπλα σε άλλα αγαπημένα.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 12 €
Πόρτα 15€

Προπώληση – κρατήσεις τηλεφωνικά στο 2231051075

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept