Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής, η σημερινή παράσταση ακυρώνεται για λόγους υγείας ενός εκ των βασικών συντελεστών, γεγονός που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίησή της.

Για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στο 2231043333 (10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής)

Το «Θέατρο της Μεσογείου»  παρουσιάζει το έργο «Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» του Γιάννη Καλατζόπουλου σε παραγωγή του Αλμπέρτο Εσκενάζη. Μια παράσταση για παιδιά και ευαίσθητους… μεγάλους.

 

«Η Νεράιδα του Φεγγαριού» – Βασισμένο σε έναν μύθο της Ιαπωνίας…

Περίληψη υπόθεσης:

Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του.

Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος.

Στην καινούργια της ζωή η μικρή Φεγγαρένια θα αντιμετωπίσει τις πίκρες και τις δυσκολίες των ανθρώπων , την πλεονεξία του πλούσιου εμπόρου , την ανοησία του πρίγκηπα αλλά και την αγάπη του γερο-Τακιτόρι και του γενναίου Σαμουράι Οκινόι.

Ο ατρόμητος Σαμουράι για χάρη της θα νικήσει τον ανθρωποφάγο της πράσινης κοιλάδας, το μάγο της αναβροχιάς και τον τρομερό δράκο Τέγκου και ύστερα απο πολλές περιπέτειες θα φέρει στην αγαπημένη του Φεγγαρένια τα τρία δώρα που φέρνουν την πραγματική ευτυχία.

Ποια είναι αυτά; Χμ… για να δούμε!!!

 

Πρωταγωνιστούν:

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΣΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ

ΣΑΒΒΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΤΣΩΝΗΣ

Και στον ρόλο της Φεγγαρένιας : η  ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΗ

 

Σκηνοθεσία: Γιάννης ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σκηνικά-Κοστούμια: Μιχάλης ΣΔΟΥΓΚΟΣ

Μουσική σύνθεση: Γιούρι ΣΤΟΥΠΕΛ

Χορογραφίες: Γιάννης ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Γιώργος ΠΟΠΟΡΗΣ

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σαββίνα ΠΕΤΡΙΔΟΥ

 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 8€
Πόρτα: γενική είσοδος 10€

Προπώληση εισιτηρίων: 

Τόπος Τεχνών «Χώρα» – Λελέικα Υπάτης,Τηλ. επικοινωνίας: 2231051075
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης ( Αντιγόνης 7, Λαμία – πλησίον του Δημοτικού Θεάτρου. Ανοικτά 10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής.Τηλ. επικοινωνίας: 2231043333)

 

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept