Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Ο Πασχάλης σε ένα Party γεμάτο επιτυχίες από τους OLYMPIANS και τις δεκαετίες 60′ 70′ 80′ 90’… μέχρι σήμερα!

The party goes onΈνα Live με αγαπημένα τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή και τραγουδιούνται με την ίδια ένταση μέχρι τώρα.

 

Ο Πασχάλης στα δεκαέξι του χρόνια δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Drugstoremen, μετά τους Brahms και στα δεκαοκτώ του τους Olympians.  Έγραψε το τραγούδι «Ο Τρόπος» (μουσική και στίχους), το οποίο έφερε επανάσταση στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας ένα νέο είδος: την Ελληνική Ποπ Μουσική καθώς για πρώτη φορά τραγουδήθηκαν ελληνικοί στίχοι σε ποπ τραγούδι.

 

Μας περιμένει μια αξέχαστη βραδιά όπου οι παλιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα γνωρίσουν τις πιο ένδοξες στιγμές της ελληνικής ποπ σκηνής με τα “Τρόπος”, “Σχολείο”, “Αλέξης”, “Συγγνώμη”, “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Το κορίτσι του Μάη”, “Μάθημα Σολφέζ”, “Μπαράκι”, “Παραδώσου λοιπόν”, “Είσαι το ταίρι μου”… η λίστα είναι ατελείωτη και η νύχτα θα αποδειχτεί πολύ μικρή για να χωρέσει όλες τις αγαπημένες επιτυχίες!

 

 

Stelios Mac: Κιθάρα-Τραγούδι

Αντώνης Πιτσολάντης: Μπάσο – Φωνές

Μιχάλης Λιαμής: Τύμπανα

Χρήστος Παπαντωνίου: Keyboards

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€

 

Κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στα 22310 51075 & 6936995142

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός