Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Μετά από το επιτυχημένο χειμερινό τους tour, οι  αγαπημένοι μας “πλανόδιοι μουσικοί” Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, παρέα με ολόκληρη την μουσική ομάδα τους, είναι έτοιμοι για την καλοκαιρινή τους πλέον περιοδεία για αυτό το όμορφο καλοκαίρι του 2024.

Θα τους ανταμώσουμε και στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ Οίτης!

Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε με ένα ανανεωμένο ζωντανό πρόγραμμα καμωμένο από αγαπημένες επιτυχίες τους, επιλεγμένες διασκευές, καθώς και νέα τους τραγούδια για να γευτούμε αυτή την μοναδική μουσική περιπέτεια που χρόνια τώρα έχουμε μάθει να ζούμε μαζί τους. Άλλωστε είναι γνωστό πως η κάθε τους live εμφάνιση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και κάθε φορά διαφορετική!

Στις δυσκολίες των καιρών, οι Στρατάκηδες μετουσιώνουν την κάθε τους εμφάνιση σε μια μεγάλη γιορτή, γίνονται ένα με τους μουσικούς τους και μοιράζονται με το κοινό τους την μοναδική ενέργεια τους, που αβίαστα πηγάζει μέσα από την παράδοση και την τέχνη τους.

Αναζητούν, φιλτράρουν και επιβεβαιώνουν κάθε φορά την “ταυτότητα” τους, μέσα από ένα ειλικρινές μουσικό αλισβερίσι ενέργειας με τον κόσμο τους.

Καλό μουσικό καλοκαίρι με υγεία και αληθινά χαμόγελα!!!!

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση:  13 €

Ταμείο: 15  €

 

Προπώληση εισιτηρίων: 

more.com

Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης 7, τηλ. 22310 43333) ώρες 10.00 έως 17.00.

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6936995142 / 6936994980