Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Με αφετηρία τον τόπο τους την Κρήτη, η Εμμανουέλα Νινιράκη και οι συνεργάτες της Χάρης Μανουσάκης και Νίκος Βογιατζάκης ταξιδεύουν ανα την Ελλάδα και παρουσιάζουν τη μουσική τους!

Στο σύνολο της παράστασης παρουσιάζονται τραγούδια της ερμηνεύτριας πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, μέσα από μια προσωπική μουσική ματιά και με ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο!

Η Εμμανουέλα Νινιράκη, ως ερμηνεύτρια, μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο της δίσκο { Αηδόνι στο Κλουβί } σε μουσική του συνθέτη Χάρη Μανουσάκη και ποίηση του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη. Ο δίσκος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2021 και πετά με επιτυχία στο ραδιοφωνικό αέρα της χώρας μας λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές!Πριν λίγους μήνες μας συστήθηκε και ως τραγουδοποιός, κάνοντας την αρχή με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο {Φωτιά εσύ} σε δικούς της στίχους και μουσική δική της και του Χάρη Μανουσάκη.

Το Μάρτη του 2023 πήρε μέρος στις παραστάσεις του σπουδαίου στιχουργού Θοδωρή Γκόνη και βρέθηκε επί σκηνής με τη Γιώτα Νέγκα, τον Παντελή Θαλασσινό, την Ιουλία Καραπατάκη και τον Φώτη Σιώτα.

Είσοδος ελεύθερη

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept