Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 σας περιμένουμε για ένα γλέντι με παραδοσιακό χρώμα με τις ιδιαίτερες μουσικές πινελιές των Γκιντίκι!

Οι ”Γκιντίκι” είναι ένα παραδοσιακό μουσικό σχήμα που ασχολείται με το σύνολο σχεδόν της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Ξεκίνησε την πορεία του στη Θεσσαλονίκη το 2014 όπου έπαιξε αμέτρητες συναυλίες και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Από το 2019 εδρεύει στην Αθήνα όπου αντιμετωπίζεται με ενθουσιασμό από το αθηναικό κοινό. Όλα αυτά τα χρόνια έχουνε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια χειμερινών και καλοκαιρινών περιοδειών αλλά και στο εξωτερικό με αρκετές περιοδείες στην Γερμανία αλλά και κάποια live στην Γαλλία.

Το ύφος του σχήματος είναι ιδιαίτερο καθώς μέσα από τα παραδοσιακά όργανα, όπως είναι το λαούτο, το κλαρίνο, το βιολί, τα κρουστά και η γκάιντα γίνεται μια πιο σύγχρονη προσέγγιση του παραδοσιακού μέσω του ρυθμικού και του ερμηνευτικού κομματιού με αποτέλεσμα να κάνουν μικρούς και μεγάλους να χορεύουν ασταμάτητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη, Χαίνηδες, Villagers of Ioannina City, Σπύρος Γραμμένος, Βάσω Βασιλειάδου.

 

Οι ‘’Γκιντίκι’’ είναι οι:

Τάσος Κοφοδήμος – λαούτο, φωνή

Κωνσταντίνος Λάζος – κλαρινο, γκάϊντα, κιθάρα, φωνή

Κωσταντής Παπακωνσταντίνου – κρουστά

Θοδωρής Σιούτης – βιολί

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 €

Ταμείο: 15 €

 

Προπώληση – κρατήσεις θέσεων, τηλεφωνικά στο 2231051075

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept