Φόρτωση Εκδηλώσεις

 

Oι Lazytrains μεταφέρουν στο σήμερα τα μπλουζ/jazz/funk ηχοχρώματα του χθες έχοντας σαν όχημα τους τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο. Στόχος να αναδείξουν την μετάβαση από την ακουστική παράδοση των γκόσπελ και των μελωδιών του αμερικάνικου νότου στην σημερινό ηχητικό τοπίο.

Οι Lazytrains έχουν μακρόχρονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας, με συνεχόμενα live σε φεστιβάλ και συναυλικούς χώρους. Το Δεκέμβρη του 2021 παρουσίασαν την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους το ομώνυμο άλμπουμ «Τhe Lazytrains» με μια επιτυχημένη συναυλία στο Κύτταρο live Stage η οποία έγινε δεκτή με πολλές θετικές κριτικές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχουν επιλεχτεί από τη ΕΒΘ για να  εκπροσωπήσουν την Ελλάδα  στο 10 ο Ευρωπαϊκό  «European Blues Challenge», ένα θεσμό που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Blues European Union και θα πραγματοποιηθεί στο Μαλμο της Σουηδία στον οποίο φέτος μετέχουν 25 χώρες .

Οι lazytrains είναι οι

Μαρία Ιωαννίδου – Φωνή/καζου

Πέτρος Κουτρούμπης – Κιθάρα/φωνή

Λευτέρης Κατσας – Μπάσο

Ελένη Φυσέκη – Ντραμς, φωνή

Κώστας Δάρας – Πιάνο

 

 

BLUES EUROPEAN UNION ♪
οι Lazytrains θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα , στο Ευρωπαϊκό festival European Blues Challenge, υπό την αιγίδα του Blues European Union που θα πραγματοποιηθεί στην Σουηδία ,ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν 25 χώρες από την Ευρώπη. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για 10η χρονιά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Εγραψαν για μας

https://www.avgi.gr/tehnes/403617_blues-elliniko-aythentiko-alla-kai-ananeotiko

The Lazytrains – Lazytrains (noizy.gr)

 

 

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες…