Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μουσικοθεατρική παράσταση από την Παιδική Σκηνή  Γιούλης Ηλιοπούλου. Επί σκηνής ηθοποιοί σε συνδιασμό με κούκλες και μάπετς.

 

Το θρυλικό παραμύθι  «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά!

Η «Παιδική Σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου», με την εμπειρία των δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα ετοιμασετην πολυαγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση  ηθοποιών και χορευτών  που συνυπάρχουν αρμονικά με κούκλες και μάπετς στο σκηνικό της χώρας των κόκκινων τριαντάφυλλων εκεί πού όλα ζωντανεύουν.

Τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια ,το ρολόι ,τα κηροπήγια ,το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας και τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης που ξεπερνάει την διαφορετικότητα.

beauty2

 

Οι ήρωες μας προσφέρουν ψυχαγωγία με όμορφα τραγούδια, χορευτικά και άφθονο γέλιο ,αλλά και συγκίνηση και μας πείθουν πως πρέπει να βλέπουμε με την ψυχή και όχι με τα μάτια. Η ιστορία αρχίζει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το τέρας την εξαναγκάζει να μείνει μαζί του και εκείνη με μεγάλη της έκπληξη μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει την ευγενική του ψυχή και τα χαρίσματά του που σιγά –σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση . Όταν ύστερα από πολλές περιπέτειες η Μπέλ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει και δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται και γίνεται το θαύμα….

πεντάμορφη LAMIA

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ :

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

& 10 ΚΟΥΚΛΕΣ & 5 ΣΚΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :  ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

ΣΤΙΧΟΙ : ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΚΗΝ.ΚΟΥΣΤΟΥΜ. : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟΥ

ΚΟΥΚΛΕΣ – ΜΑΣΚΕΣ –ΣΚΙΕΣ : ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΛΛΗ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Tιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος :  8 €