Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελάτε να γιορτάσουμε με τους VANA BA AFRIKA, μια μη κερδοσκοπική πολιτιστική κοινότητα που με το πρόγραμμά της προωθεί την αφρικανική κουλτούρα δίνοντας την αίσθηση σε όσους συμμετέχουν ότι βρίσκονται σε μια ατέλειωτη γιορτή. Ελάτε να ζήσετε μια αξέχαστη γιορτή, φέρτε τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν στις παιδικές δραστηριότητες, πάρτε μέρος στα σεμινάρια με αφρικανικούς χορούς και κρουστά. Ελάτε να θαυμάσετε τα έργα και τις χειροτεχνίες μας, δοκιμάστε την εναλλακτική κουζίνα μας, το face painting με τα μοναδικά αφρικάνικα σχέδια, ελάτε να απολαύσετε την αφρικανική μουσική και παρουσιάσεις. Το καλύτερο απ’ όλα, ελάτε να μας γνωρίσετε!

Οι VANA ba Africa είναι μια ομάδα μεταναστών, προσφύγων της γειτονικής μας ηπείρου που μένουν στην Αθήνα. Στην ουσία πρόκειται για καλλιτέχνες από διάφορα μέρη της Αφρικής και άλλα μέρη εκτός Αφρικής, που όλοι έχουν την ίδια αγάπη για την αφρικανική κουλτούρα και θέλουν να τη μοιραστούν και να την επικοινωνήσουν με το κοινό. Ο βασικός στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα πολιτιστικό κέντρο μέσα από το οποίο θα μπορούν να μοιράζονται τις ιστορίες τους, να φιλοξενούν παραδοσιακά δρώμενα και γενικά δράσεις που αναδεικνύουν τον πολιτισμό τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Landry-musician from Congo/Κονγκό

Mandela Gals-Southern Africa/Νότια Αφρική

The Gumboot Trio-South African Miners/Νότια Αφρική

Ethiopian Cultural Dancers-Αιθιοπία

Ubuntu Drum & Dance Group – Pan-African Group/Παν-αφρικανική ομάδα (Κονγκο, Γκάνα, Γκουιννεα, Κένυα, Νότιο Αφρική, Σιέρρα Λεόνε,  Ακτή Ελεφαντοστού, Μοζαμβίκη)

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Πρόγραμμα δράσεων:

18.00 Έναρξη

18.30 Σεμινάρια αφρικάνικων χορών

20.30 Δοκιμάστε γεύσεις αφρικάνικης κουζίνας

21.30 Παράσταση αφρικάνικου χορού

 

 Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καλλιτεχνική συνάντηση σύγχρονης τέχνης Belle Arte Lamia 2019-20 στο belleartelamia.gr