Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων και εξαιτίας των έκτακτων περιοριστικών μέτρων ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ το live με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και καλή μας αντάμωση σύντομα!

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επισκέπτεται τον Τόπο Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης για μια παράσταση το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου.

 

Έχοντας περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για επικοινωνία, ο αγαπημένος τραγουδοποιός και η μπάντα του σμίγουν με το κοινό τους, στην καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”, παρουσιάζοντας παλιά και νέα τραγούδια από την δισκογραφική πορεία τους.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης είναι ένας ερμηνευτής και τραγουδοποιός μοναδικής κοπής, με επιβλητική σκηνική παρουσία, που έχει καταφέρει να αφήσει έντονο στίγμα από το ξεκίνημα του με τους ιστορικούς “Νέους Επιβάτες” και κατόπιν με το προσωπικό του αποτύπωμα αλλά και συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές. Φωνή αισθαντική που έχει αφομοιώσει τόσο τις ροκ επιρροές του όσο και τις ισχυρές καταβολές της παραδοσιακής, ρεμπέτικης και λαϊκής μας μουσικής.

 

Συμμετέχουν:

Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα)

Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα)

Θάνος Κολοκυθάς (μπάσο)

Παναγιώτης Κουτσούρας (τρίχορδο μπουζούκι)

Γιώργος Μακρής (πνευστά)

Νίκος Παπαδόπουλος (κιθάρες)

Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

 

Πληροφορίες / κρατήσεις: 2231051075 & 6936994980

 

 

 

Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

 

Δημήτρης Ζερβουδάκης: You Tube | Facebook

 

 

*Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.