Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Δημήτρης Υφαντής και ο Σταύρος Σιόλας σε μια υπαίθρια μουσική διαδρομή μακριά από τους ήχους της πόλης και τα διόδια της ασφάλτου, συναντούν δράκους και στοιχεία από τον παραμυθένιο κόσμο της δημοτικής μας παράδοσης, ξαποσταίνουν στον ίσκιο της κρασομηλιάς και του γεροπλάτανου και πίνουν της άρνης το νερό χωρίς όμως να ξεχνούν από που έρχονται και που πηγαίνουν.

Ο Σταύρος Σιόλας και ο Δημήτρης Υφαντής δυο καταξιωμένοι τραγουδοποιοί με βαθειά ρίζα αλλά και σύγχρονη αισθητική, δυο φωνές με ξεχωριστή χροιά και έντονα προσωπικό στίγμα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία παράσταση που αντλεί την έμπνευση της από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία. Εναλάσσουν επί σκηνής γνωστά τους τραγούδια όπως τα : “Μυστικά Πως Σ” Αγαπώ”, “Της Άρνης Το Νερό”, Καίγομαι Και Σιγολιώνω”, “Τα Διόδια”, “Δράκοντας”, “Χωρίς Εσένα”(ντουέτο με την Ελ. Αρβανιτάκη), “Κρασομηλιά”, “Γεροπλάτανος” κ.α. με ευρηματική και πρωτότυπη ενορχηστρωτική προσέγγιση από εξαίρετους μουσικούς.

Στην παράσταση ακούγονται μεταξύ άλλων τραγούδια των : Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Βασ. Τσιτσάνη, Στ. Ξαρχάκου, Μάνου Λοϊζου και άλλων μεγάλων συνθετών αλλά και σύγχρονων όπως οι : Θαν. Παπακωνσταντίνου, Ορφέας Περίδης, Παντελής Θαλασσινός κ.α.

Πρόκειται για μία παράσταση που υπόσχεται ένα οδοιπορικό σ’ ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπέντεχου ταξιδιού!

Τιμές εισιτηρίων :

Προπώληση : 10 €

Ταμείο : 12 €

 

Προπώληση εισιτηρίων: Seven Spots (Πλ.Λαού, Λαμία)