Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θέλεις να θυμηθείς κάτι από τη μαγεία του θερινού σινεμά; Ραντεβού, στο «Σινέ Ορφέας» στoν Tόπο Τεχνών «Χώρα»,  από την Victoria Cinemas Mobile!

 Ελάτε να απολαύσουμε μια τέλεια νύχτα κάτω από τα αστέρια, και να παρακολουθήσουμε αγαπημένες ταινίες στην μεγαλύτερη οθόνη της Ελλάδας!

 Δευτέρα 31 Ιουλίου:  2 ταινίες μια παιδική για τους μικρούς μας φίλους και μία ενηλίκων….

 

CARS 3
Ώρα έναρξης: 20.45

Υπόθεση: Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

 

 

 

 

 

 

 

«Η Ρόζα της Σμύρνης»
Ώρα έναρξης 22.30

 

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), γόνος πλούσιας οικογένειας, παντρεύεται. Αθήνα 1987: Η Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) και κουβαλάει ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Όμως το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια παλιά ερωτική ιστορία και να γεννηθεί μια καινούργια.

Ο Γιώργος Κορδέλλας, γνωστός ως σκηνοθέτης επιτυχημένων σειρών («Αναστασία», «Απών», «Τζιβαέρι», «Μυστικά και λάθη», «Λούφα και παραλλαγή» κ.ά.), και στιχουργός αγαπημένων τραγουδιών, όπως το «Αν είσαι πλάι μου» του Δημήτρη Μητροπάνου, σκηνοθετεί μια δυνατή ιστορία με ένα εξαιρετικό καστ: Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιλμάζ Γκρουντά (Yılmaz Gruda), Γιούλικα Σκαφιδά, Πέτρος Λαγούτης, Τζεμ Ακσακάλ (Cem Aksakal), Χάρης Εμμανουήλ, Κώστας Καζανάς, Αϊσάν Σουμερτζάν (Aysan Sümercan), Γιάννης Θωμάς.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα, και τη μουσική και τα τραγούδια της ταινίας (σε στίχους του σκηνοθέτη), υπογράφει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ερμηνεύουν η Χάρις Αλεξίου και ο Μανώλης Μητσιάς.

Παίζουν :Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου

Σκηνοθεσία:Γιώργος Κορδέλλας

 

 

Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε παρέα όμορφες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια….!!!!!!

 

Τιμές εισιτηρίων: 6 €