Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Η Ασπασία Στρατηγού από τις σημαντικότερες λαϊκές μας φωνές που απαριθμεί πολύ σπουδαίες συνεργασίες συναντά τον Γιάννη Διονυσίου έναν από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς για να μας προσφέρουν αξέχαστες βραδιές.

Η Ασπασία Στρατηγού μέσα από τις ερμηνείες της και τη παρουσία της επί σκηνής, αποδεικνύει το πηγαίο ταλέντο της και τη σπουδαιότητα της καλλιτεχνικής της παρουσίας. Κάτι που έχει εδώ και χρόνια έχει γίνει σαφές με τις συμμετοχές της σε σπουδαία αφιερώματα στους μεγάλους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Γιάννης Διονυσίου με τη μεγάλη ερμηνευτική του δύναμη κάτι που τον κάνει ξεχωριστό είναι επίσης και η μεγάλη έκταση της φωνής του που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με άνεση σε όλο το φάσμα του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού.

Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου τους με τις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις τους και θα περιοδεύσουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν στο κοινό αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τους έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτές αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης στο νεανικό κοινό και μας υπόσχονται αξέχαστες βραδιές.

 

Μαζί με τον Γιάννη οι:
Γιώργος Γεωργόπουλος: Μπουζούκι

Fausto Sierakowski: Σαξόφωνο

Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: Ακουστική και Ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Αρσένης: Κοντραμπάσο

Στρατής Σκουρκέας: Κρουστά

Γιάννης Ταβουλάρης: Ηχοληψία

 

Φωτογραφία: Γιώργος Σπανός

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 €

Ταμείο: 15 €

 

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 51075 / 22310 43333